FAQ

ALGEMENE INFORMATIE

Waarom houden binnenhuisarchitecten van de producten van Orac Decor?

Onze klanten zijn enthousiast over de producten van Orac Decor omdat ze een bijzonder hoge kwaliteit en een fijne afwerking hebben, en eenvoudig te installeren zijn. De verfraaiing van een interieur of de afwerking van een project kan daardoor sneller en vooral gemakkelijker. Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten meer voordelen bieden dan alternatieve producten. Lees hier waarom.

Zijn lijsten enkel geschikt voor huizen met een klassieke inrichting?

Voor veel van onze producten haalden we inspiratie bij de Griekse en Romeinse architectuur. Dat artistiek erfgoed inspireert ons niet om klassieke producten na te maken, maar om te innoveren vanuit dezelfde filosofie. Wij gebruiken namelijk ook wiskundige verhoudingen om mooie vormen te creëren op muren en plafonds. Het idee achter onze producten is om profielen te ontwikkelen die met elkaar in verbinding staan, diepte creëren en de ruimte persoonlijkheid en een gevoel van harmonie geven.

Kan ik een catalogus krijgen?

Ja, dat kan. Kijk bij marketing onder een catagorie en kies de gewenste brochure. Bij iedere aangevraag krijgt u een tegoedbon van €10 voor uw volgende aankoop. Zie voorwaarden bij de omschrijving van de brochure. Klik hier voor de digitale versies.

Kan ik een staal krijgen?

Ja, dat kan. Kijk bij marketing onder een catagorie en kies de gewenste sample. Bij iedere aangevraag krijgt u een tegoedbon van €10 voor uw volgende aankoop. Zie voorwaarden bij de omschrijving van de samples.

INSTALLATIE

Kan iedereen de producten van Orac Decor installeren?

Als u handig bent en de verschillende installatiestappen volgt dan kunt u de producten van Orac Decor installeren. De producten van Orac Decor moeten geïnstalleerd worden met behulp van de Decofix-lijmen, en dat in een passende omgeving. Klik hier voor meer informatie over de installatie en over het gebruik van de lijmen.

Kan ik de producten van Orac Decor gemakkelijk overschilderen?

Ja, want al onze producten hebben een gladde en matte afwerking en zijn reeds geprimed.

Hoe kan ik een flexibele lijst installeren?

Klik hier voor meer informatie over de installatie en de radius van elk Orac Decor FLEX-product.

Hebben jullie nog meer tips en trucs voor de installatie van Orac Decor-producten?

Raadpleeg hier onze tips en trucs en stijlgids.

PRODUCT INFO

Kan ik Orac Decor profielen buiten gebruiken?

Uiteraard. Het enigste verschil is de lijm dat u moet gebruiken. Klik hier voor onze Exterior gamma.

Wat is de houdbaarheid van de lijm?

De lijm blijft houdbaar tot 12 maanden na productie. De vervaldatum wordt vermeld op de verpakking.

Van welk materiaal worden de producten van Orac Decor vervaardigd?

De producten van Orac Decor zijn vervaardigd uit hoogkwalitatieve polymeren die de sterkte, verwerkbaarheid en kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout of gips. Klik hier om technische informatie te downloaden over ons materiaal.

INDIRECTE VERLICHTING

Zijn de verlichtingssystemen van Orac Decor dimbaar?

Nee, onze ledbalken en T5-lampen zijn niet dimbaar. Onze ledbalken zijn echter verkrijgbaar met een hoog en een laag lumen.

Passen de ledbalken in alle profielen voor indirecte verlichting van Orac Decor?

Ja, we hebben onze ledbalken zo ontworpen dat ze in al onze profielen geïntegreerd kunnen worden.

Kan ik de ledbalken ook in andere profielen integreren, zoals bijvoorbeeld C213 of CX100?

Als u rekening houdt met de afmetingen van de ledbalken en u ervoor zorgt dat de profielen goed aan de muur bevestigd zijn, dan kunt u de ledbalken ook integreren in Purotouch-profielen. Bij Duropolymer- en Durofoam-profielen lukt het alleen als u een extra reflector gebruikt. Anders schijnt het licht er doorheen.

Kan ik meer informatie krijgen over de installatie en de technische kenmerken van de indirecte verlichting van Orac Decor?

Raadpleeg ons pdf-document met vaak gestelde vragen (FAQ) over onze indirecte verlichting en verlichtingssystemen.